Wie zijn wij

Ahlers & Van Veen is in 2005 opgericht door Jacqueline Ahlers en Teun van Veen. Jacqueline Ahlers werkt als interim manager voor de voedingsmiddelen producerende industrie en kan terugvallen op de technische kennis en ervaring van Teun van Veen.

 
Achtergrond en werkervaring
Jacqueline Ahlers
 
Achtergrond en werkervaring
Teun van Veen

Jacqueline, een productiemens in hart en nieren, studeerde Levensmiddelentechnologie aan de Landbouw Universiteit in Wageningen met als oriŽntatie Proceskunde. Zij heeft bij verschillende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie ruime ervaring opgedaan in diverse functies; veelal productie gerelateerd. Zo is Jacqueline als Productieleider, Proces Engineer, Verpakkingstechnoloog, Plantmanager, Manufacturing Manager, Hoofd Verpakken, Manager Operations, Manager Productie & Techniek en Manager Kwaliteit & Technologie werkzaam geweest. Naast haar ervaringen op het gebied van productie management (mens en proces) en technisch onderhoud (inclusief het opzetten van preventief onderhoudssystemen) heeft Jacqueline ook complexe verandertrajecten in het kader van herstructureringen en reorganisaties uitgevoerd.

Teun heeft een technische opleiding (HTS Elektrotechniek). Door zijn werkervaring en vervolgopleidingen is hij uitgegroeid tot een allround technisch manager. Hij heeft ervaring als project manager in het leiden van multidisciplinaire projecten en als manager van een technische- en engineeringafdeling. Deze functies zijn uitgevoerd in de chemie, voedingsmiddelen en farmacie. Ook onderhoudsstrategieŽn of verandermanagement voor een technische afdeling behoren tot het werkterrein van Teun.

 

TERUG